Hoe komt dit idee van ontwikkeling tot stand?
Na jarenlang te hebben geluisterd naar professionals, ontdekten we dat patiënten zich vervelen met smaken en dat elke persoon ze anders waarneemt. Daarom hebben we besloten om onafhankelijkheid en besluitvorming te bieden om de naleving van de behandeling te bevorderen en om het werk van professionals te vergemakkelijken

Vorteile und Vorteile

De patiënten zullen vanaf nu kunnen beslissen " de SMAAK" en hun " INTENSITEIT", wat een meer INTERACTIEVE klinische voeding zal genereren. Psychologische factor: onze aanpak is om patiënten te motiveren / prikkelen door hun zintuigen te stimuleren en hun belangstelling voor hun consumptie te vergroten. Normaal gesproken zijn dit opgelegde richtlijnen en, in dit geval, zijn zij het die beslissen

Als we Bi1-aromastoffen krijgen, krijgen we een percentage van de patiënten dat de therapietrouw verlengt en dat het op een meer bevredigende manier werkt het is een groot succes voor iedereen. We startten de distributie in al onze orale diëten, VANILLE-smaak, zonder extra kosten. (7 smaken: 6 aroma's + vanille). De "reeks smaken" kan vrij worden uitgebreid of vervangen, afhankelijk van de acceptatie van patiënten.

la calidad

es nuestro principio

Kontakt

"Gem Art. 15 des spanischen Arzneimittel- und Medizinproduktegesetzes richten sich diese Informationen an medizinisches Fachpersonal, das in Spanien tätig ist und an die spanische Gesetzgebung gebunden ist."
"ADVENTIA übernimmt keine Haftung für Folgen aus gesetzeswidriger oder unrechtmäßiger Nutzung der Inhalte und Informationen dieses Internetportals bzw. aus deren Verfälschung. Zugang und Nutzung der Informationen und Inhalte auf diesem Interetportal erfolgen auf alleinige Verantwortung des Nutzers."